'The essence of strategy is choosing what not to do'
Michael Porter
  • Engels
  • Nederlands

Peax Consult
Oldenzaalsestraat 288
7523 AH Enschede
T: 06-54687600
E: info@peax.nl

twitter linkedin

 

Advies

Peax helpt organisaties hun focus scherp te maken en hun beslissingen grondig te onderbouwen. Middels werksessies, één-op-één gesprekken en terugkoppeling van de interne en externe realiteit worden managers en medewerkers ondersteund in hun dagelijkse werkzaamheden én in het uitzetten van een succesvol pad naar de toekomst.

 

Training  

In een twee- of driedaagse training Future Proof in 5 stappen maakt Peax deelnemers bekend met deze methode en bewust van de samenhang tussen beslissingen, de omgeving en de organisatiestructuur. Bovendien biedt de training handvatten om de methode in praktijk te brengen, een roadmap te ontwikkelen en daarmee het toekomstperspectief van de organisatie direct te bevorderen.

 

Interim en projectmanagement

Verandertrajecten in organisaties vragen intensieve begeleiding. Tijdelijke ondersteuning in de persoon van een interim manager helpt een organisatie of afdeling door een transitieproces, zonder de core business tekort te doen. Peax is gespecialiseerd in het vertalen van ambitie naar concrete actie en in het creëren van optimaal draagvlak bij alle stakeholders.