'It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.'
Charles Darwin
  • Engels
  • Nederlands

Peax Consult
Oldenzaalsestraat 288
7523 AH Enschede
T: 06-54687600
E: info@peax.nl

twitter linkedin

Leferink Document Works                         

"Ik wil Laura aanbevelen aan iedere ondernemer die door welke omstandigheid dan ook, toe is aan tijdelijke reflectie, voortgang en ontwikkeling."

Klik hier voor de volledige referentie.

 

PharmaPartners

"Op basis van onze ervaringen beveel ik Laura van harte aan als interim manager voor het leiding geven aan veranderprocessen in (complexe) organisaties, waarbij resultaat en menselijke maat hand in hand gaan" 

PharmaPartners ontwikkelt en beheert zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties. Per 1 januari 2013 heeft het bedrijf een kanteling in haar besturingsstructuur doorgevoerd; van functioneel naar marktgericht. Gedurende een zestal maanden, januari t/m juni 2013, heeft Laura van Strien namens Peax Consult ad interim de rol vervuld van Business Unit Director voor twee van de nieuw samengestelde business units. Naast het veranderingstraject was Laura ook verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van beide units. Klik hier voor de volledige referentie.

 

OnGuard

"De Future Proof methode van Peax is voor OnGuard een essentieel hulpmiddel gebleken voor het maximaliseren van toekomstig succes."

OnGuard, een wereldwijd opererende producent van credit management software, heeft Peax ingeschakeld om op Future Proof-wijze haar commerciële strategie uit te breiden. Tijdens het traject werd de toegevoegde waarde van de veelzijdige en gestructureerde visie op strategie-ontwikkeling duidelijk zichtbaar. OnGuard wil haar ervaring graag delen; klik hier voor de referentie.