Over Laura

Maak kennis met Laura van Strien

Na haar studie Bestuurskunde – Internationale Betrekkingen heeft Laura een aantal jaar gewerkt in verschillende rollen op het gebied van business development, marketing en communicatie in uiteenlopende sectoren. Haar echte passie bleek te liggen bij het begeleiden van verandering binnen organisaties, zowel in de interne processen als in de manier waarop ze zich presenteren.

In 2010 rondde ze met een MBA op Nyenrode haar tweede masteropleiding af en voelde zich daarmee goed voorbereid om haar focus volledig te leggen op organisatieverandering en -ontwikkeling. Peax Consult is opgericht in 2010 en sindsdien zet Laura haar expertise in als zelfstandig professional om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige structuur en cultuur. Haar focus ligt op het snijvlak van lijn- en verandermanagement, veelal in IT gedreven organisaties. 

Laura’s rijke ervaring omvat leiderschap, people management en verandermanagement, waardoor ze in staat is om zowel organisaties als individuele leiders te ondersteunen op hun pad naar succes. Of ze nu optreedt als interim manager, directeur, coach, of als sparringpartner voor nieuwe inzichten, Laura’s inzet is gericht op het behalen van concrete resultaten en het bouwen aan een sterke toekomst.

Voor een (hernieuwde) kennismaking, een verfrissende kijk of een verderreikende samenwerking; neem contact op via  06-54687600 of l.vanstrien@peax.nl. Graag tot binnenkort!

Neem contact op

Meer informatie?